Kort, men skøn tur, hvor I kommer tæt på de blomstrene syren-hegn og flere af områdets kulturskatte.

Turen starter ved X-Huset i Vester Hæsinge (Birkevej 15, 5672 Broby), hvor I kan parkere. I fortsætter på gåben eller cykel (evt. bil) ad Sandholtvej og følger vejen til det smukt beliggende Sandholt Slot. Fortsæt gennem slottet og ud af alléen mod Gl Stenderup. På vejen møder i de første syrenhegn.

Gl. Stenderup er en traditionel lille fynsk landsby, hvor i kan få et indtryk af en landsby for 50-80 år siden. Læg særligt mærke til byens fælles græsningsareal i midten af byen.

Fortsæt mod Vester Hæsinge, men drej til venstre ud af Grønnebjergvej – turens absolut højdepunkt med et tæt og omfavnende syrenhegn på begge sider af vejen. På toppen af bakken drejer I til højre og fortsætter til Vester Hæsinge, hvor I kan nyde jeres medbragte frokost.

God tur.

Type: Cykel- eller vandretur

Translate »