Følg rute 323 mod Ringe cirka 3 km. Drej til venstre mod Sallinge og Vantinge, kør ad Sallingevej indtil vejen Præstebro. Drej til højre om følg Præstebro til Vantinge. Fortsæt lidt mod Gestelev og drej til venstre ad Smedegyden mod Palleshave. Hold en pause ved kirken og bemærk det otte klokketårn i bindingsværk.

Kør ad Ruevejen og drej til venstre ad Palleshavevej. Her ligger ”en anderledes arbejdsplads”, hvor man kan købe friske grøntsager, syltevarer, æg mm.

For enden af Pallehavevej drejes til venstre ad Hedebovej, som følges indtil Heden. Tidligere har hele vejen været omgivet af syrenhegn. I Heden drejes først til højre og derefter til venstre ad rute 43 mod Faaborg. Efter Sallinge drejes til venstre ad Kirkegyden og tilbage til Hillerslev kirke.

Type: Cykel- eller biltur.

Translate »